default_mobilelogo

Naročite se na SLODRE novice

Vabimo vas k prijavi povzetka na 6. znanstveno konferenco "Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Učenje in poučevanje na daljavo – izkušnje, problemi, perspektive", ki bo potekala 22. in 23. septembra 2021, v prostorih ZRC SAZU (Novi trg 2, Ljubljana).

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja na področju učenja in poučevanja na daljavo, ostaja pa kljub vsemu odprta tudi za vse druge pristope in usmeritve.

Tudi letošnje leto bo konferenca dvodnevna ter v živo, če bodo to dopuščale epidemiološke razmere. Na konferenco lahko prijavite strokovni prispevek, znanstveni prispevek, panelno razpravo, če ste študent_ka na doktorskem študiju, pa lahko prijavite predstavitev svoje doktorske naloge v delu v obliki posterjev. Več informacij o obliki prispevkov ter navodila za prijavo je dostopnih na spletni strani konference.

Rok za prijavo oz. oddajo povzetka prispevka je 24. april 2021.

Kotizacija za udeležbo na konferenci, ki vključuje kosilo, kavo in prigrizke med odmori ter knjižico povzetkov, znaša:

  • 40 EUR za enodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 30 EUR) in
  • 70 EUR za dvodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 50 EUR).

Svoj povzetek strokovnega ali znanstvenega prispevka, panelno razpravo ali poster lahko oddate TUKAJ.
 
Predloge prispevkov bo pregledal programski odbor konference. Informacijo o potrditvi prispevka na 6. nacionalni konferenci ‘Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju’ boste prejeli do 20. maja 2021.
 
Več informacij o konferenci vam bo z veseljem posredovala Ana Mlekuž preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko pa tudi obiščete spletno stran konference: https://www.pei.si/konferenca-2021/

Vljudno vabljeni!
 
prof. dr. Igor Ž. Žagar, Predsednik programskega odbora konference in v. d. direktorja Pedagoškega inštituta
prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec, predsednica SLODRE
dr. Alenka Flander, direktorica Centra Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja

Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije

SLODRE

Kardeljeva ploščad 16

1000 Ljubljana, Slovenija

slodre.info@gmail.com

Tel.: +386 1 5892 347

IBAN: SI56 0201 0025 9548 589 (NLB d.d.)
Davčna številka: 82787271
Matična številka: 4033817000