default_mobilelogo

EERJ

Člani SLODRE imajo prost dostop do vseh aktualnih in arhivskih številk revije European Educational Research Review (EERJ), ki jo je ustanovila EERA, izdaja pa jo založna SAGE. EERJ je indeksiran v SCOPUS, ESCI, EBSCO, ERIC in še nekaterih drugih bazah.

Naročite se na SLODRE novice

Društvo SLODRE je bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom, da združuje raziskovalce, ki delujejo na področju vzgoje in izobraževanja in da poveča možnosti za sodelovanje na nacionalni in mednarodni ravni.

Kandidati za članstvo so lahko fizične in pravne osebe. Trenutno ima društvo okoli 90 članov. Pogoj, da se prizna status raziskovalca na področju vzgoje in izobraževanja (edukacije), je šifra raziskovalca v bazi ARRS ali ustrezne objave, zavedene v bazi podatkov COBISS. 

Članstvo v društvu je prostovoljno, osebno in častno. Letna članarina znaša 10 eur. Redno članstvo v društvu se pridobi na podlagi izražene želje postati član društva ter v ta namen podpisane pristopne izjave.

Institucionalni člani društva SLODRE so Pedagoška fakulteta Univerze v Ljubljani, Pedagoški inštitut, Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem, Pedagoška fakulteta Univerze v Mariboru in Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru. 

SLODRE je član v mednarodne organizacije European Educational Research Association - EERA.

Glej tudi: statut

 

Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije

SLODRE

Kardeljeva ploščad 16

1000 Ljubljana, Slovenija

slodre.info@gmail.com

Tel.: +386 1 5892 347

IBAN: SI56 0201 0025 9548 589 (NLB d.d.)
Davčna številka: 82787271
Matična številka: 4033817000